“A Rubinkirálynő”

Lesle P. Knox: A Rubinkirálynő

Avagy mikor egy édesanya száll szembe egy másikkal, és saját érzelmeikkel és félelmeikkel éppolyan ádáz harcot vívnak, mint egymással. . .

2fa552288e0416af3b51fc2a34706588

New York, napjainkban…

Samantha Freeman ex FBI ügynök szállítmányozó cégvezetőként és boldog édesanyaként neveli kislányát férjével. Egy nap egy kényes feladat megoldása miatt visszahívják az FBI-hoz: egy magát Rubinkirálynőnek nevező mestertolvajt és bandáját kell megállítania. A Rubinkirálynő minden rablás helyszínén egy fotót hagy, mely szerint öt éves kislánya súlyos beteg, és a bandájával igazából csak a milliós nagyságrendű életmentő műtétre „gyűjti” a pénzt, mielőtt túl késő lesz. Már csak két rablás van hátra, és utána elszelel. Samantha az empatikus képességével és rablóvadász tapasztalatával megpróbálja kisakkozni a briliáns nő észjárását, és még időben elkapni, de eközben szenvednie is kell, hisz érzi, hogy a Rubinkirálynő milyen hányattatásokon megy keresztül. Később több nyomozóval együtt morális döntések elé kerül: hagyja, hogy a Rubinkirálynő befejezze rablássorozatát, megmentse lányát, és utána fogja el, vagy most azonnal állítsa meg, hiszen a királynő és bandája egy véletlen gyilkossággal felkerül a legjobban körözött bűnözők listájára. Samantha és a nyomozók életük egyik legnagyobb kihívásával találják szemben magukat: az elfogásra tett kísérlet egy édesanya ellen nehezebb mint gondolták, és nem mindenki akarja rács mögött látni a Rubinkirálynőt…

Letöltés:  A Rubinkirálynő

 

Ha letöltötted a könyvet, kérlek jelezd itt, hogy tudjam követni a számokat. A számláló indul 381 letöltésről. Köszönöm!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s